Termeni si conditii

Magazinul online Ideea Butic (www.ideeabutic.ro) este operat de S.C. IDA ART BUTIC S.R.L, cu sediul in Cornu de Jos, Aleea Cornilor nr. 10 , inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/981/2017.

1. Introducere

Aceste Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.ideeabutic.ro, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

2. Drepturi de autor

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, expus , in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii sau fotografii , urmata de orice utilizare in scop comercial fara a avea un consimtamant scris al titularilor constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. De asemenea, sunteti de acord sa nu afectati in vreun fel elementele de securitate ale site-ului.

3. Continutul site-ului

Incercam sa transmitem informatii cat mai des actualizate si exacte. Nu putem garanta insa ca prezentele pagini nu contin erori si va asiguram ca depunem efort pentru a le remedia daca exista. Ne puteti contacta prin formularul de contact prezent pe site sau telefonic, pentru informatii suplimentare despre produsele pe care doriti sa le achizitionati, disponibilitate, taxe, informatii tehnice sau de alta natura.

Producem şi comercializam obiecte de imbracaminte, arta si decoratiuni, iar fotografiile folosite pentru promovarea produselor sunt cu titlu informativ.

Prețurile pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi nu includ TVA, deoarece Ideea Butic este o companie neplătitoare de TVA.

4. Politica de confidentialitate

Protectia datelor personale

In conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii serviciilor asociate site-ului www.ideeabutic.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Ideea Butic  – www.ideeabutic.ro , utilizatorul declara ca isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratori in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor ;
  • Participarea la concursuri, promotii ;
  • Transmiterea de mesaje de tip administrativ ;
  • Transmiterea de promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Ideea Butic ;

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.ideeabutic.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  In vederea livrarii comenzilor, datele dumneavoastra de indentificare (nume, adresa, telefon) vor fi transmise  doar companiei de transport. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne trimiteti un email.

5. Metode de plata

Ideea Butic va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  • Plata Online cu Cardul

  • Plata numerar la livrare (ramburs)

6. Politica de Retur

In cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu corespunde cu prezentarea de pe site sau prezinta defecte , puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii sale in termen de 14 zile din momentul in care l-ati primit.

Produsele se vor expedia la sediul nostru din Cornu de Jos, Aleea Cornilor nr. 10, jud. Prahova, in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat cererea dvs.  Produsul poate fi returnat doar in aceleasi conditii in care a fost primit si nu este deteriorat sau uzat.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca, prin natura lor, obiectele realizate la comanda sunt create manual si pot avea mici diferente fata de fotografii, intrucat fiecare obiect este unicat.

7. Livrare

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul Ideea Butic se face in toata tara, iar contravaloarea transportului si a produselor se plateste la primirea produselor. Produsele sunt livrate de catre curier , in ambalaj sigilat.

Costul transportului este de 20 lei oriunde in tara si durează între 2 și 5 zile lucrătoare.

In momentul in care produsele pleaca de la noi, iti vom trimite un e-mail prin care iti vom comunica numarul awb-ului si datele de contact ale curierului, pentru a facilita procesul urmaririi coletului.

8. Disponibilitatea serviciului

 Ne rezervam dreptul de a modifica structura site-ului www.ideeabutic.ro in orice moment, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent serviciile puse la dispozitia clientilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare in prealabil a fiecarui individ in parte sau generala.

 
 
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni si conditii, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact .